Досвід Полтави зі створення електронного реєстру пацієнтів може стати прикладом для інших регіонів, вважає перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

Як зазначила перший заступник глави АПУ під час робочої поїздки в Полтавську область, досвід регіону важливий у контексті загальноукраїнського підходу до впровадження електронного реєстру пацієнтів.

«Замість того щоб чекати команди згори, Полтава давно почала займатися цим питанням, адже вони були впевнені з самого початку, що без цього сучасної медичної допомоги бути не може», - сказала Акімова журналістам у Полтаві.

Вона нагадала, що створення такого реєстру передбачено Національним планом дій для взаємозв'язку між усіма рівнями медичної допомоги на основі сучасних технологій.

Під час робочої поїздки перший заступник глави АПУ ознайомилася з роботою Центру первинної медико-санітарної допомоги Решетилівського району, а також відвідала амбулаторію сімейної медицини №3 Центру первинної медико-санітарної допомоги №2 та діагностичну поліклініку 4-ї міської клінічної лікарні Полтави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

272