У понеділок, 20 травня, прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва взяли в «орлята» під час візиту до дитячого табору «Орленок» у Краснодарському краї.

Як повідомляють ЗМІ, прем'єру пов'язали галстук у кольорах російського прапора, а також вручили червону стрічку з написом «Почетный орленок». Після огляду табору Медведєв провів нараду з питань організації дитячого відпочинку.

Церемонія посвяти Медведєва в «орлята» пройшла біля меморіального каменя, де 12 липня 1960 р. проходила перша лінійка в історії табору. Вожаті «Орленка» пояснили голові уряду, що в «орлята» присвячують тільки тих, хто по-справжньому відданий дитинству, передає РІА «Новини».

До наради прем’єр оглянув роботу гуртків і секцій у дитячому центрі. Про особливості роботи гуртків главі уряду розповів директор центру Олександр Джеус.

За його словами, в «Орленке» діти можуть займатися різними водними видами спорту, в тому числі пірнанням без акваланга. «У нас є унікальний фахівець, він тренував ще збірну команду країни. Діти під його керівництвом вчаться затримувати дихання до чотирьох хвилин», - сказав директор.

«Акуратніше з дітьми треба. Сам-то він наскільки затримує дихання?» - поцікавився Медведєв. «На шість хвилин», - відповів Джеус. «Іхтіандр якийсь!», - був вражений прем'єр.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

210