Півзахисник дніпропетровського «Дніпра» Євген Коноплянка хоче залишити команду. Про це він заявив, коментуючи своє включення до вісімки найкращих молодих гравців Ліги Європи.

«Дізнався про включення від партнерів по Дніпру і представників клубу. Мені з УЄФА ніхто спеціально про це не повідомляв. Хлопці, у свою чергу, напевно, дізналися з преси. Мені, звичайно, приємно таке визнання. Щасливий, задоволений. З іншого боку, це стимул для подальшої роботи. Якщо мене визнали, значить потрібно працювати над собою ще більше. Намагатися досягти інших більш значущих висот, яких у світовому футболі безліч», - зазначив Коноплянка.

Також він заявив, що має пропозиції від різних клубів і має намір у недалекому майбутньому покинути «Дніпро», повідомляє «Football.ua».

«Пропозиції є. Я ніколи не приховував, що хочу спробувати себе на більш високому рівні. Зараз ми збираємо всі пропозиції, думаємо, аналізуємо. Як тільки визначуся, з'явиться конкретика, буду говорити зі своїм клубним керівництвом. Виїхати хочу однозначно», - підкреслив футболіст.

Нагадаємо, Коноплянка потрапив до вісімки найкращих молодих гравців за підсумками Ліги Європи УЄФА, що завершилася.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1113