Законопроекти, що стосуються перевиборів і реформування НАК «Нафтогаз України», зняті з порядку денного, а питання депутатів під час Години запитань до уряду ще не узгоджені. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, після Погоджувальної ради журналістам заявив голова Верховної Ради Володимир Рибак.

За його словами, питання перевиборів і долі НАК відкладені до тих пір, поки положення законопроектів не будуть узгоджені усіма фракціями. Що стосується Години запитань до уряду, то Рибак підкреслив, що сьогодні депутати переважно обговорювали події 18 травня, і потрібно ще визначитися, хто відзвітує перед депутатами в п'ятницю. «Будемо визначатися в робочому порядку», - сказав він.

У свою чергу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов зазначив, що ПР не має наміру ініціювати доповідь міністрів, оскільки у більшості і так є можливість спілкуватися. Єфремов також уточнив, що, якщо опозиціонери не представлять питання Кабміну, то міністри прийдуть у п'ятницю і відповідатимуть на інші запитання депутатів із залу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

205