Кабінет Міністрів просить Верховну Раду прискорити розгляд урядових законопроектів, спрямованих на поліпшення соціального стану та зміцнення економічного зростання в країні. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, в ході погоджувальної ради заявила міністр Кабінету Міністрів Олена Лукаш.

Вона підкреслила, що на цьому тижні парламент має розглянути 7 соціальних законопроектів, спрямованих на врегулювання прав власності на нерухоме майно, а також тих, які стосуються медреформи, зокрема, екстреної медицини, погашення заборгованості вугільної галузі за страховими внесками тощо.

Лукаш також попросила депутатів прискорити розгляд 5 законопроектів, спрямованих на вирішення проблем бізнесу і підтримку економічного зростання в країні. За її словами, вони стосуються спрощення процедури реєстрації платників податків, посилення системи контролю підакцизних товарів, визначення умов функціонування санаційного банку та ін.

Крім того, за її словами, ще 6 законопроектів стосуються погашення заборгованості платникам податків.

Як раніше повідомляв ForUm, перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов сподівається, що народні депутати підтримають всі урядові законопроекти, внесені до порядку денного цього пленарного тижня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

256