Українці незадоволені роботою Верховної Ради тому, що політики не можуть об'єднати свої зусилля. Об це у ході науково-практичної конференції заявив народний депутат України, голова міжфракційної групи «За розвиток місцевого самоврядування» Євген Карташов, повідомляє кореспондент ForUm'у.

«На сьогоднішній день стоїть питання оцінки роботи парламенту. Люди задоволені його роботою? Я скажу, що незадоволені. А незадоволені, тому що ми ніяк не можемо об'єднатися, а це головна мета і напрям нашої роботи», - сказав він.

На його думку, мітинги, які пройшли в Києві у суботу, не посприяли такому об'єднанню.

«Ось ці два мітинги - вони об'єднали Україну чи роз'єднали? Я думаю, що якщо потрібно збиратися, то наступного разу потрібно збиратися однією командою і думати про те, щоб після таких виступів українці зрозуміли, що політики об'єдналися, а не вирішували, хто правий, хто винен, адже це нікому не приносить користі», - сказав нардеп.

Нагадаємо, близько 14:20 суботи на вул.Велика Житомирська між учасниками заходу виник конфлікт, який згодом переріс у бійку.

Внаслідок інциденту журналістка Сніцарчук отримала тілесні ушкодження. З попереднім діагнозом «закрита черепно-мозкова травма» її госпіталізували в лікарню для додаткового обстеження та надання допомоги в умовах стаціонару.

У міліції було відкрито кримінальну справу за ст.125 КК (умисне легке тілесне ушкодження).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

198