Голова Верховної Ради Володимир Рибак просить народних депутатів дати главам МВС, ГПУ і СБУ час на підготовку звітів щодо подій, які сталися 18 травня у Києві. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив у ході погоджувальної ради.

Глава ВР запевнив парламентаріїв, що викличе керівників силових відомств до парламенту. «Я завтра підпишу листи», - сказав він.

Рибак також додав, що керівникам цих відомств слід дати час на підготовку звітів перед парламентом. «Щоб вони запросили інформацію з місць, щоб розглянути, і не так, що просто пробігли», - підкреслив він.

Як раніше повідомляв ForUm, 18 травня журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук і фотографа Влада Соделя побили невідомі молодики.

За фактом побиття журналістки «5 каналу» Ольги Сніцарчук під час мітингу в Києві 18 травня відкрито кримінальне провадження за двома статтями, розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів ініціює створення тимчасової слідчої комісії при Верховній Раді України з розслідування сутичок, що сталися 18 травня в Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200