Представник Президента у Верховній Раді, народний депутат від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко заперечує тиск Глави держави на ЗМІ та редакційну політику. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив у ході Погоджувальної ради.

Коментуючи заяви деяких депутатів про тиск Президента Віктора Януковича і його Адміністрації на ЗМІ, Мірошниченко заявив: «Я заперечую. Президент особисто та АП завжди з повагою ставилися до принципу незалежності ЗМІ».

За його словами, Янукович «ніколи не дозволяв собі нешанобливо ставитися до народних депутатів і втручатися у діяльність Верховної Ради і політичних сил України».

Крім того, Мірошниченко підкреслив, що Глава держави принципово ставиться до порушення закону і завжди готовий дати доручення, «щоб винні були встановлені та покарані».

Нагадаємо, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів ініціює створення тимчасової слідчої комісії при Верховній Раді України з розслідування сутичок, що сталися 18 травня у Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188