Партія регіонів просить не розглядати у вівторок законопроект про реформування НАК «Нафтогаз України». Про це. Як передає кореспондент ForUm’y, у ході Погоджувальної ради заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Зокрема, за його словами, законопроект №2937 про зміни до деяких законодавчих актів України з метою реформування НАК «Нафтогаз України» необхідно відкласти, поки всі питання щодо нього не будуть узгоджені. Він підкреслив, що у реформуванні НАК не повинно бути політики.

Крім того, регіонали ініціюють зняття з розгляду або перенесення голосування законопроекту, що стосується введення утилізаційного збору на автомобілі в Україні.

Як раніше повідомляв ForUm, Кабінет Міністрів пропонує Верховній Раді дозволити приватизацію державних підприємств, дочірніх підприємств Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», що здійснюють діяльність з транспортування газу магістральними трубопроводами та зберігання його у підземних сховищах, а також підприємств, установ, організацій, утворених внаслідок їхньої реорганізації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201