Головний тренер «Кривбасу» Олег Таран прийняв рішення піти з поста головного тренера криворізького клубу. Своє рішення він мотивує невизначеністю подальшої долі клубу.

Незважаючи на те, що «Кривбас» зараз перебуває на 6-й сходинці турнірної таблиці чемпіонату України, гравці, тренерський та адміністративний персонал команди не можуть почути чітку відповідь на те, чи є майбутнє у ФК «Кривбас», чим обумовлене припинення фінансування клубу і яка подальша доля гравців, які вже чотири місця не отримують заробітної плати.

Чи прийняло керівництво криворізького клубу відставку головного тренера і те, з ким «Кривбас» вирушить на останній календарний матч сезону до Луцька, стане відомо найближчим часом. У свою чергу, Таран і його помічники не вимагатимуть компенсації за порушення клубом умов трудової угоди.

Минулого літа Таран прийняв «Кривбас» всього за три доби до старту нинішнього чемпіонату, змінивши на цій посаді Віталія Кварцяного, який попрацював з командою у міжсезоння. Незважаючи на це, 53-річному фахівцеві вдалося створити боєздатний колектив, який став головним порушником спокою у Прем'єр-лізі.

За матеріалами: fckryvbas.dp.ua

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

406