Влітку київське «Динамо» очікує нова чистка. Про це заявив головний тренер команди Олег Блохін після матчу 29-го туру чемпіонату України, у якому «Динамо» поступилося сімферопольській «Таврії» з рахунком 2:3.

«Такого неподобства я, звичайно, не пам'ятаю. Думаю, треба вживати якісь кардинальні заходи, щоб якість команди покращилася. Сьогодні ми зробили стільки помилок... Два пенальті, два вилучення. Навіть не знаю, що казати... Можу тільки вибачитися перед нашими вболівальниками. Звичайно, те, що ми сьогодні влаштували на футбольному полі, це неподобство. Хоча, залишившись удесятьох, команда спробувала показати хоч якийсь характер», - сказав він, повідомляє «Dynamo.kiev.ua».

За його словами, перебудову команди на ходу робити дуже важко. «Думаю, що у літній період треба трохи очистити команду і взяти не стільки топових гравців, скільки тих, які підходять під стиль київського «Динамо». За динамікою, за швидкістю. На місці зараз у футбол ніхто не грає», - зазначив Блохін.

Тренер також розповів, що вже визначився, хто покине команду. «Вже розмовляв з президентом клубу, поставивши певні завдання. Звичайно, Ліга Європи - це інший рівень, який не Ліга чемпіонів. І я розумію почуття президента клубу, які він зараз відчуває. Але завдання я поставив, висловив якісь припущення. І якщо ми будемо приймати якесь рішення, то мені б хотілося, щоб комплект гравців був готовий до перших зборів. Адже, наприклад, Ідейє знову їде на місяць, при цьому видно, що він вже награвся. А як такої заміни йому немає. Ну і, як бачите, йде перебудова в обороні. Це ніколи не йде на користь командній грі, але і тут тасувати склад доведеться», - підсумував Блохін.

Нагадаємо, кияни вперше за багато років залишилися без Ліги чемпіонів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

255