Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 11 по 18 травня.

«Нагнітання децибельного фону у сесійній залі не створює робочу атмосферу і не становить позитивний імідж цього парламенту», - голова ВР Володимир Рибак доручив заміряти рівень шуму в залі засідань парламенту.

«У нас, нарешті, намітився конструктивізм у роботі. Опозиція трохи заспокоїлася, вона розуміє, що треба працювати на державу, вони вже й так по вуха у лайні», - регіонал Михайло Чечетов про опозицію.

«Давайте віддамо це ганебне клеймо, яке лежить на нас, недоторканість, дамо хороший приклад суспільству і будемо рухатися далі», - нардеп від фракції ПР Ганна Герман пропонує нардепам зняти з себе недоторканість.

«Ніякі кричалки про те, кого необхідно звільнити, на Президента не впливають, тому що цей процес не у його компетенції», - регіонал Ярослав Сухий вважає крики опозиції про звільнення Тимошенко під час присутності Янковича у ВР проявом демократії.

«Нашим представникам ми оплачуємо автобус по партійній лінії і оплачуємо добові. Люди повинні десь харчуватися», - регіонал Олександр Єфремов про те, що учасникам антифашистського мітингу у Києві із партійної каси оплатять проїзд і «добові».

«Тепер чисто по-українськи Іван киває на Петра, Петро киває на Івана, мовляв, от, якщо буде знята недоторканість з Президента і з суддів, тоді ми знімемо з себе», - нардеп від фракції ПР Ганна Герман про те, що зняти недоторканість депутатам потрібно спочатку з себе.

«Треба ліквідувати депутатську недоторканість, щоб у нас у державі не було людей першого і другого сорту», ​​ - регіонал Олександр Єфремов про те, що фракція ПР підтримає законопроект про скасування депутатської недоторканості.

«Група депутатів фракції Партії регіонів уже оголосила гасло: «Ми до Європи, але тільки не ... через це місце». Тому якщо мені потрібно через це місце йти в Європу, то мені ця Європа не потрібна», - регіонал Вадим Колесніченко про те, що частина нардепів від ПР має намір блокувати прийняття законопроекту, який передбачає легалізацію прав сексуальних меншин.

«До мене звернувся Ян Петрович Табачник, який приніс платівки, і я із задоволенням послухав записи цієї співачки, і, по-моєму, від цього став тільки багатшим», - регіонал Олександр Єфремов про те, що ПР не підтримала проект постанови про відзначення 60-річчя з дня народження співачки Квітки Цісик.

«Така позиція мені нагадує приказку про поганого танцюриста», - регіонал Володимир Олійник про опозицію, яка звинуватила владу у перешкоджанні проведення мітингу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1380