Міліція почала досудове розслідування за фактом стрілянини в будинку жителя Коростеня, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС в області.

За інформацією міліції, близько 4.20 невідомий проник в будинок 53-річного місцевого жителя, де влаштував стрілянину, а потім втік.

На місці події з'ясувалося, що невідомий проник до будинку шляхом вільного доступу і в одній з кімнат зробив два постріли, імовірно з мисливської рушниці.

У той час в будинку перебувала дружина господаря, син і невістка. Ніхто з родини не постраждав. При цьому жодних вимог зловмисник не висунув.

Зараз розпочато досудове розслідування.

Тривають слідчі та розшукові дії щодо встановлення всіх обставин, мотивів та осіб, причетних до вказаної події, а також їх затримання. Попередня правова кваліфікація - ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України, за якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

Під час перевірки всіх версій розвитку події можлива перекваліфікація кримінального злочину.

За інформацією ЗМІ, напад скоєно на будинок голови наглядової ради та акціонера ПрАТ «Трудовий колектив (ТК) «Коростенський щебзавод» (Поліське Житомирської обл.) Віталія Вербицького.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

310