Українська учасниця «Євробачення-2013» Злата Огнєвич виступить у фіналі конкурсу, який пройде на сцені комплексу Malmo Arena в ніч на 19 травня, під номером 22, повідомила в п'ятницю прес-служба Європейської Мовної Спілки, яка організовує конкурс і прийняла цього року рішення самій розподіляти порядкові номери між 26 фіналістами.
 

Якщо в минулі роки фіналісти самі витягували номери, під якими вони виступлять у фіналі, то цього року правила змінилися, і артисти витягали з вази папірці з написами «перша половина» фіналу і «друга половина». Тепер прийшла черга EBU розподілити всіх по місцях, які організатори конкурсу вибрали самі.

Під час шоу конкурсанти вийдуть на сцену у такому порядку: французька виконавиця Амандін Буржуа стане першою, потім номер представить литовський співак Андрюс Появіс, під номером три виступить молдавська співачка Альона Мун, після на сцену вийде співачка з Фінляндії Кріста Сіегфрідс, а завершить першу п'ятірку іспанська група El Sueno de Morfeo.

Шостим на сцену вийде Роберто Беллароза з Бельгії, потім перед глядачами постане Біргіт Ийгемеель з Естонії, восьмою стане Олена Ланська з Білорусі, представник Мальти Джанлука Беззіна вийде на сцену дев'ятим, а десятою стане російська співачка Діна Гаріпова з піснею What If, повідомляє РІА «Новости».

Другу десятку відкриє група Cascada з Німеччини, після на сцені з'явиться вірменська група «Доріанс», Анук з Нідерландів виступить під номером 13, 14-м стане співак з Румунії Чезар, якого на сцені змінить представниця Великобританії Бонні Тайлер. Представник Швеції Робін Шернберг представить свій номер 16-м, слідом свою композицію виконає ByeAlex з Угорщини, під номером 18 виступить датська виконавиця Еммілі де Форест, 19-м перед глядачами постане Ейтоур Інги Гюннлейгссон з Ісландії, якого на сцені змінить азербайджанець Фарід Мамедов.

Грецькі артисти Koza Mostra і Агафонас Іаковідіс виступлять 21-ми, потім вийде учасниця від України Злата Огнєвич, після на сцені з'явиться Марко Менгоні з Італії, норвежка Маргарет Бергер виступить 24-ю, під номером 25 вийдуть грузинські виконавці Софо Геловані і Нодіко Татішвілі, а завершить шоу представник Ірландії Райан Долан.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

587