Інформація, що з'явилася вчора, 16 травня, в Інтернеті про поповнення автопарку уряду новими автомобілями із звинуваченнями в порушенні заборони на закупівлю дорогих іномарок державними установами за бюджетні кошти, не відповідає дійсності, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«З 2008 року автопідприємство Господарсько-фінансового департаменту секретаріату Кабінету Міністрів України автомобілі не закуповувало. Це автопідприємство у березні 2013 року прийняло у тимчасове безоплатне користування на договірній основі автомобілі Mercedes GL-550 і Mercedes G-550», - йдеться в повідомленні.

У департаменті також підкреслили, що у зв'язку з тим, що автомобілі знаходяться на утриманні автопідприємства, витрати на послуги їх технічного обслуговування були включені в документацію конкурсних торгів по лоту «Технічне обслуговування та ремонт автомобілів і малотоннажних автотранспортних засобів» на суму 400 тис. грн . «У даний лот, крім витрат на послуги з технічного обслуговування згаданих автомобілів, також включені витрати на послуги з технічного обслуговування 4 автомобілів марки Mercedes 600 (з яких 2 одиниці - 1996 випуску, а решта - 2006 року випуску)», - сказано в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

298