У шведському місті Мальме за підсумками другого півфіналу визначилися останні фіналісти конкурсу Євробачення-2013.

Зокрема, у другому півфіналі виступили 17 представників країн-учасниць конкурсу, з яких завдяки голосуванню глядачів і вердикту членів професійного журі у фінал вийшли десять конкурсантів.

До фіналу пройшла норвезька учасниця конкурсу Маргарет Бергер з піснею I feed you my love, конкурсантка з Данії, а також співак Bye Alex з Угорщини, азербайджанець Фарід Мамедов, грузинські артисти Софо Геловані і Нодіко Татішвілі, румунський співак Чезар, представник Ісландії Ейтоур Інги Гюннлейгссон, група Доріанс з Вірменії, фінська співачка Кріста Сіегфрідс, артист Джанлука Беззіна з Мальти і Koza Mostra і Агафонас Іаковідіс з Греції, повідомляє «РБК-Україна».

Також повідомляється, що під час глядацького голосування на сцену Malmo Arena вийшли зірки шведської естради Дарін і Карлссон Агнес.

До учасників, які пройшли півфінал, у фіналі приєднаються учасники, які представляють країни Великої п'ятірки - Німеччину, Іспанію, Великобританію, Францію та Італію. Також у фіналі, 18 травня, на сцену Malmo Arena вийде виконавиця з країни-господарки конкурсу - Швеції.

Переможець пісенного конкурсу «Євробачення-2013» визначається найбільшою кількістю голосів за результатами інтерактивного телевізійного голосування телеглядачів (50%) і національного журі (50%).

Як раніше повідомляв ForUm, представниця України Злата Огнєвич пройшла у фінал міжнародного конкурсу пісні «Євробачення-2013», який відбудеться 18 травня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

376