Українська учасниця Євробачення Злата Огнєвич стрімко набирає популярність серед глядачів, про що свідчать результати голосування. Вони не є офіційними, хоча досить авторитетні. У той же час і професіонали високо оцінюють шанси українки на перемогу в пісенному конкурсі Євробачення.

До нинішнього часу букмекери також переглянули свої оцінки шансів на перемогу Злати Огнєвич - з третьої позиції вона перемістилася на другу. Глядацькі симпатії до Огнєвич, згідно з опитуваннями, також продовжують зростати. Шанси українки на перемогу також високо оцінюють і журналісти, яких опитували в прес-центрі міжнародного конкурсу Євробачення-2013. Основна боротьба за перше місце, за оцінками журналістів, розгорнеться між трьома претендентками: українка Злата Огнєвич, росіянка Діна Гаріпова і датчанка Еммілі де Форест.

Незважаючи на високі шанси на перемогу, Злата все таки дуже нервує: «Я так нервувала в зеленій кімнаті, очікуючи результати голосування, мало не заплакала. Я втратила туфлі. Мій бек-вокаліст Клівленд Уоткісс у кінці ніс мене на руках. Я почувалася Попелюшкою. Ігор (велетень, який виносив Злату Огнєвич на сцену на руках) сказав, що він ніколи не відчував себе таким щасливим, як сьогодні», - поділилася співачка на прес-конференції.

Зараз Злата кожну вільну хвилину присвячує репетиціям - вона і учасники її команди використовують кожну вільну хвилину і будь-який куточок готелю для відпрацювання номера, який буде представлений у фіналі конкурсу.

Фінал конкурсу Євробачення-2013 відбудеться у суботу, 18 травня. Пряму трансляцію можна буде побачити на телеканалі Перший національний о 22.00.


Як раніше повідомляв ForUm, представниця України Злата Огнєвич пройшла у фінал міжнародного конкурсу пісні «Євробачення-2013», який відбудеться 18 травня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

291