Голова КМДА Олександр Попов дав окреме доручення головам районних держадміністрацій обстежити технічний стан дитячих майданчиків столиці з метою недопущення порушення правил безпечної експлуатації та попередження нещасних випадків. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

За результатами перевірки голова столичної міськдержадміністрації доручив вжити необхідних заходів щодо приведення до нормативних вимог майданчиків незалежно від форм їх власності.
«Попов поставив на особистий контроль виконання зазначених заходів, і до 18 травня він чекає докладний звіт про стан дитячих майданчиків у Києві, а до 24 травня відповідальні особи повинні відрапортувати щодо приведення об'єктів у належний стан», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, в Києві налічується близько 4 тис. дитячих майданчиків різних форм власності.

Нагадаємо, глава уряду Микола Азаров дав доручення місцевим органам влади ретельно перевірити всі дитячі майданчики і місця відпочинку дітей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

462