Народні депутати домовилися відкласти розгляд у другому читанні законопроектів, прийнятих під час виїзного засідання на Банковій, до вівторка, 21 травня. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, з трибуни Верховної Ради після наради голів фракцій в кабінеті спікера повідомив лідер фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«У кабінеті голови ВР нам вдалося досягти певного компромісу, суть якого наступна: для того щоб повернути процес законотворчості в конституційне русло, ми сьогодні не будемо розглядати законопроекти в другому читанні, які нібито були проголосовані в першому читанні на Банковій. До вівторка ми знайдемо юридично правильний спосіб, яким чином привести ці законопроекти у відповідність з Конституцією, щоб вони були юридично правильно оформлені», - сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 16 травня, парламентарії від опозиції відмовилися розглядати у другому читанні законопроекти, прийняті в першому, під час виїзного засідання парламенту.

Нагадаємо, 4 квітня депутати від більшості провели своє засідання будівлі комітетів ВР на вул. Банковій, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

665