Лідери опозиції шукатимуть будь-які приводи, щоб пояснити незначну кількість присутніх на своїх мітингах. Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник у кулуарах Верховної Ради.

«Варто насамперед запитати, а кому це потрібно (сутички між прихильниками ПР і опозиції під час запланованих мітингів 18 травня. - Ред.)? Кому опозиціонери потім ставитимуть запитання? Кому будуть пред'являти претензії прості люди і міжнародні суспільства? Звичайно, владі. Тому цілком очевидно, що владі не вигідні будь-які сутички або провокації», - цитує слова політика прес-служба ПР.

Також він звернув увагу на те, що вчора опозиція заявляла про нібито умисний ремонт дороги на вулиці Грушевського - для того, щоб опозиція не змогла пройти по ній. «Але ж сьогодні дорога вже відремонтована. Знову виникає запитання: що їм тепер заважає? Така позиція мені нагадує приказку про поганого танцюриста», - сказав Олійник.

Він зазначив, що опозиція шукає привід, як пояснити велику недовіру до неї.

«І коли проходили їхні мітинги по регіонах, то вони навмисне завищували кількість присутніх», - підсумував Олійник.

Нагадаємо, на 18 травня в Києві запланована акція протесту опозиції «Вставай, Україно!», а Партія регіонів планує цього дня провести антифашистський марш.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

232