Завершення будівництва першої черги мостового переходу через Дніпро в Запоріжжі планується у липні 2014 року. Про це заявив голова Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко під час ознайомлення Президента України Віктора Януковича з ходом будівництва, повідомляє прес-служба Глави держави.

За словами Прусенка, проблем з фінансуванням будівельних робіт немає.

Він також поінформував Президента, що цього року на будівництво планується близько 1 млрд грн, а в наступному році - на рівні 700 млн грн.

Загальна будівельна готовність автотранспортної магістралі через річку Дніпро в Запоріжжі на сьогодні - близько 40%. Введення в експлуатацію першої черги автомагістралі значно полегшить транспортне сполучення між лівим і правим берегами річки Дніпро в місті.

Будівництво магістралі почалося у 2004 році. Вона складається із 27 штучних споруд, серед яких: вантовий міст, сталевий міст, 25 естакад і шляхопроводів. Довжина магістралі складає 9,1 км.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров задоволений темпами будівництва мостових переходів через річку Дніпро в місті Запоріжжі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

348