Дванадцятирічний росіянин Микита О., який відпочивав на популярному грецькому курорті, отримав множинні ножові поранення після того, як на нього напав аніматор готелю.

За повідомленнями місцевої преси, дитина, яка 8 травня прилетіла на острів Крит зі своїми батьками, могла виявитися випадковим свідком крадіжки. Ввечері хлопчик виявив пропажу планшета iPad і молільника, які належали йому, і відправився на їх пошуки.

Трагедія сталася, коли він звернувся до аніматора з проханням повернути викрадені у нього гаджети. Почувши звинувачення на свою адресу, співробітник готелю накинувся на маленького постояльця з ножем.


 
Непритомного хлопчика, який лежав у калюжі крові, в ніч на середу виявили співробітники готелю. Злочинець буквально почикрижив дитину - експерти нарахували у Микити 20 ножових поранень спини, грудей і рук. У тяжкому стані юного росіянина на літаку доставили до лікарні, повідомляє «Life News».

За заявами лікарів, у дитини, на щастя, немає крововиливу в мозок і не пошкоджені життєво важливі органи. Проте медики не виключають, що він залишиться інвалідом.


 
«Він як і раніше перебуває у критичному стані. Пацієнт в подальшому може зіткнутися з серйозними проблемами з нижніми кінцівками. На жаль, у подібних випадках травми часто призводять до паралічу ніг», - розповів глава медичного центру, в який був доставлений Микита, Панос Ефстатхіоу.

За підозрою у нападі вже затриманий один зі співробітників готелю. Ним виявився 20-річний аніматор із Голландії, який працює тут уже три роки.


 
Після інциденту в готелі він, дочекавшись кінця своєї зміни, поспішив додому. Але, не зумівши впоратися з хвилюванням, врізався у патрульну машину.

Поліцейські помітили його, коли він намагався викинути просочену кров'ю сумку з доказами у кущі. Чоловіка затримали і доставили у відділок.

Через кілька годин було знайдено ніж - аніматор сховав скривавлену зброю у пожежному шлангу на території готелю.

Як повідомила секретар поліції міста Іракліон пані Макрагі, підозрюваний у нападі на хлопчика із Росії голландець утримується під вартою. «Підозрюваний одразу зізнався у скоєному. Поліція передасть його справу на розгляд до суду», - сказала вона.


 
Представники правоохоронних органів Греції спочатку висловлювали припущення, що російський хлопчик також міг стати і жертвою сексуального насильства. Однак після проведеного медичного обстеження ця версія не підтвердилася.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

368