Верховна Рада України не затвердила звіт Національної ради з питань телерадіомовлення за 2013 рік, передає кореспондент ForUm'у.

Зокрема, після звіту доповідача глави Нацради Володимира Манжосова парламентарії розкритикували як звіт, так і роботу Нацради. За те, щоб прийняти звіт до відома, проголосували всього 180 народних депутатів.

Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман упевнена, що Нацраді варто повторно відзвітувати перед Радою. «Ми не можемо дозволити так легковажно ставитися до ситуації, що склалася в сесійній залі парламенту», - нарекла вона.

Крім того, вона розкритикувала стан українського телебачення, акцентуючи увагу на дитячому продукті, зокрема, на його якість і кількість.

Її колега по фракції Деркач також звернувся до генпрокурора для проведення розслідування розподілення цифрових частот Нацрадою в роки, коли главою СБУ був Валерій Хорошковський.

У свою чергу глава парламенту Володимир Рибак розпорядився, щоб з даного питання (повторний звіт Нацради - Ред.) було підготовлено відповідний проект постанови.
 
Юлія Артамощенко,

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

192