У всеукраїнському суботнику взяли участь понад 7 мільйонів людей. Про це, як повідомляє кореспондент ForUm'у, під час засідання Кабінету Міністрів заявив голова уряду Микола Азаров.

«Заходи пройшли в 30 тисячах населених пунктів, тобто на 100% охопили країну. У них взяли участь 180 тисяч підприємств різних форм власності та громадських організацій, а також понад 7 млн осіб, з яких понад 1,5 млн - студенти і школярі», - сказав Азаров.

Прем'єр-міністр повідомив, що під час акції було ліквідовано більше 32 тисяч несанкціонованих звалищ, з яких вивезли близько 1 млн кубометрів побутових відходів.

«Посаджено більше 4 млн дерев, більше мільйона кущів. Усе це - великий внесок у чистоту і порядок в Україні», - резюмував глава уряду.

Як повідомляв ForUm, за інформацією Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, у всеукраїнському суботнику взяло участь більше 5 мільйонів чоловік і більше 350 тис. колективів підприємств.

Було встановлено 435 нових і відремонтовано 11 377 тис. існуючих дитячих майданчиків, прибрано та приведено в належний санітарний стан понад 27 тис. га прибудинкових територій, а також ліквідовано 22 тис. несанкціонованих звалищ, з яких вивезено 272 тис. куб. м побутових відходів.

Також висаджено 2 млн 430 тис. дерев і 527 тис. кущів, упорядковано понад 10 млн кв. м газонів і клумб.
 
Аліна Єремеєва,

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

153