Одеська міськрада пропонує до 1 червня демонтувати літні майданчики ресторанів і кафе в центрі міста, якщо вони заважають проходу пішоходів.

«До 1 липня одеська мерія пропонує власникам літніх ресторанних майданчиків добровільно розлучитися з помостами і настилами. З початку літа всі підлогові конструкції будуть демонтовані з подальшою забороною узгодження підприємцям-порушникам розміщення літніх майданчиків», - повідомляє прес-служба міськради.
 
 
Крім того, всі літні майданчики, розміщені на тротуарах, не повинні носити капітальний характер.
 

«Першою вулицею, з якої ми почнемо наведення порядку, стане вулиця Дерибасівська. Наразі йде процедура з оформлення дозвільних документів на розміщення літніх майданчиків. Основна вимога - це заборона на установку настилів. Жоден договір ми не укладемо з рестораном або кафе, які не будуть дотримуватися цієї умови. Тим власникам, хто вже має літній майданчик з настилом, ми даємо термін до кінця травня самостійно демонтувати підлогові конструкції. А порушників цієї вимоги чекають штрафи і зноси з подальшим внесенням, умовно назвемо це, до «чорного списку» і забороною узгодження розміщення будь-якого, навіть найправильнішого літнього майданчика», - підкреслив в.о. першого заступника Одеського міського голови Кирило Шаламай.
 


 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

363