Кримська влада надасть максимальне сприяння в організації та проведенні траурних заходів з нагоди Дня пам'яті жертв депортації. Про це заявив голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов на засіданні організаційного комітету, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

«Влада надасть максимальне сприяння у проведенні заходів, організації підвезення кримчан на всекримський траурний мітинг. Відповідні доручення дані районним державним адміністраціям», - сказав Могильов.

Разом з тим він заявив, що влада не допустить будь-яких провокацій напередодні і в день траурних заходів. «На цій темі багато спекулюють. Я гарантую, що не буде ніяких провокацій, і ніхто не стане перешкоджати проведенню траурних заходів на центральній площі Сімферополя. 17 і 18 травня співробітники правоохоронних органів переходять на посилений режим роботи і зможуть повною мірою забезпечити громадський порядок», - підкреслив Могильов.

Як повідомляв ForUm, у День пам'яті жертв депортації з Криму голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов з офіційним візитом перебуватиме в Республіці Португалія.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171