Фахівці комунального підприємства «Київзеленбуд» вже готуються до формування нових експозицій на Співочому полі - «Виставки зелених авто», урочисте відкриття якої відбудеться 25 травня. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Дизайнери зеленого господарства столиці, використовуючи каркаси машин, у хронологічному порядку відтворять основні види транспорту від воза з кіньми до авто з Формули-1. Особливо цікавими для відвідувачів стануть експозиції машин з популярного мультфільму «Тачки» або автомобіль середини XIX ст. Центральна алея парку також буде оформлена за допомогою запчастин, говориться в повідомленні.

«Вперше в Україні 10 унікальних експозицій згуртують киян і гостей міста в Печерському ландшафтному парку, який останнім часом став найулюбленішим місцем відпочинку. Упевнений, що цього року Співоче поле здивує всіх киян та гостей міста, даруючи неперевершені емоції, які стануть хорошою основою для подальших творчих звершень кожного», - зазначив генеральний директор комунального об'єднання «Київзеленбуд» Михайло Царенко.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

342