У зв'язку з проведенням ремонтних робіт буде обмежено рух на проспекті Перемоги на ділянці від Великої кільцевої дороги до виїзду з Києва у напрямку Житомира з 6:00 15 травня до 6:00 20 травня.

Як повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на комунальну корпорацію «Київавтодор», триватимуть роботи з фрезерування старого і укладання нового асфальтобетонного покриття.

Крім того, з 20.00 15 травня до 12.00 16 травня 2013 р. проводитимуться роботи з ремонту асфальтобетонного покриття на вул. М.Грушевського та І.Мазепи на ділянці від вул. Шовковичної до площі Слави із закриттям руху транспорту на період виконання робіт.

Також з 8.00 18 травня до 20.00 19 травня 2013 р. проходитиме ремонт залізобетонної плити і заміна деформаційних швів на мосту ім. Патона, у зв'язку з чим буде перекрита перша і друга смуга руху транспорту в напрямку лівого берега.

Керівництво КК «Київавтодор» звертається до водіїв з проханням з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з ремонтом автодоріг міста, і вибирати інші маршрути для пересування по столиці.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202