З початку року власні надходження Пенсійного фонду України склали 53 млрд грн. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час селекторної наради заявила міністр соціальної політики України Наталія Королевська.

«Це один з кращих показників. Він перевищує аналогічні надходження попереднього року на 4 млрд 600 млн грн і майже на 8% вище планових. Це дозволяє своєчасно зараз і до кінця року виплачувати пенсії», - зазначила міністр.

У той же час вона підкреслила, що актуальною залишається проблема заборгованості перед ПФ. «Станом на 1 травня поточна заборгованість складає 8 млрд грн», - повідомила Королевська.

У той же час вона зазначила, що у травні пенсійні виплати пройшли в повному обсязі. «13 днів травня всі відпочивали, але всі соціальні служби та Пенсійного фонду виконували зобов'язання і в повному обсязі виплатили 10 млрд грн пенсій», - зазначила міністр.

Також вона підкреслила, що своєчасно була виплачена разова допомога ветеранам війни на суму майже 817 млн грн.

Як раніше повідомляв ForUm, міністр соціальної політики України Наталія Королевська заявила, що заборгованість по заробітній платі до 1 липня 2013 року по всій країні не повинна перевищувати 613 млн грн.
 
Тетяна Мацур,

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1192