Компартія закликає парламент скасувати пенсійну та медичну реформи, а також не допустити прийняття Трудового та Житлового кодексів. Про це під час ранкового засідання з парламентської трибуни повідомив лідер фракції КПУ Петро Симоненко.
 

Він зазначив, що Кабінет Міністрів України прийняв «так звану програму активізації економічного розвитку на 2013-2014 рр.., суть якої полягає в продовженні антинародних і антисоціальних реформ».

Лідер комуністів уточнив, що мова йде про пенсійну та медичну, судову та адміністративну реформи, Житловий і Трудовий кодекси, які «по суті стверджують неокріпосництво в Україні», повідомляє «Golos.ua».

«Ми, комуністи, виступаємо категорично проти таких реформ і такої політики. У зв'язку з цим ми вимагаємо ще раз повернутися до скасування вже прийнятих Пенсійної та медичної реформ», - констатував він, закликавши політичні партії на ділі довести те, про що вони тільки заявляють.

«Ми закликаємо не допустити прийняття рабських Житлового і Трудового кодексів», - підкреслив П. Симоненко, пропонуючи підтримати законопроект, прийняття якого гарантує введення пені для роботодавців, які затримують виплати зарплат.
 


 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

245