У Китаї за нез'ясованих обставин померла українська модель – 22-річна Оксана Сафіна.

Зокрема, дівчина померла через добу після автомобільної аварії, проте її рідні та друзі вимагають почати розслідування.

Мати загиблої, Олена Сафіна, дізналася про смерть своєї дочки від дівчат, які теж працювали у Китаї.

«Мені повідомили, що моя дитина потрапила в аварію. Начебто з таксистом. Потім ногу відрізали. Потім була наступна версія, що була операція проведена успішно, вона спить після наркозу, - повідомила вона. - Але через деякий час мені повідомили, що моя дитина померла. З якої причини і як – ніхто нічого не пояснює», пише «ТСН».

Друзі моделі з'ясували, що 10 травня Оксана працювала у клубі міста Іньчуань, але живою з роботи так і не повернулася. Дівчата, які працювали у Китаї разом з Оксаною, постійно змінювали версії. А потім взагалі перестали відповідати на дзвінки.

 
 
Відомо, що Оксана полетіла працювати у Китай 22 квітня. Дівчину запросили на фотопроби у Дніпропетровську, і відразу після них запропонували роботу в Китаї.

«Вони обіцяли на тиждень 1100-1200 дол, - розповіла подруга Оксани Катерина Ксензова. - Працювати по 3-4 години з 11 вечора до 2-3 ночі. Робота була - вийти на подіум, пройтися у сукнях, потім у купальниках і все».

Незабаром після прильоту документи у дівчат забрали, а замість столиці відправили у провінційне місто. Чотири дні Оксана взагалі не виходила на зв'язок, а потім тільки посилала короткі повідомлення, що у неї все добре.

Рідні Оксани вимагають розслідування загибелі дівчини та перевірки агентства, яке влаштувало її на роботу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

311