У Бердичеві Житомирської області на дитячому майданчику загинула 7-річна дівчинка, повідомила керівник Сектора громадських зв'язків УМВС України у Житомирській області Алла Ващенко.

Так, вчора, 13 травня, близько 19:30 у дворі будинку по вул.Котовського дівчинка каталася на гойдалках, які були погано закріплені. Внаслідок падіння конструкції дівчинка отримала травму голови, несумісну з життям. Вона померла у машині «швидкої допомоги».

Ващенко уточнила: «На дитячому майданчику дівчинка розважалася з іншими дітьми на дерев'яній конструкції у вигляді гори і двох гойдалок. Під час гри на дитину зверху впав дерев'яний брус, який, за попередніми даними, був неправильно закріплений», передає «УНІАН».

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.275 Кримінального кодексу України (порушення правил, які стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд, що спричинило загибель людей). Розпочато перевірки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

292