Сьогодні у місті Мальмі у Швеції відбудеться перший півфінал музичного конкурсу «Євробачення-2013», у якому братиме участь українка Злата Огнєвич.

Як відомо, вона виступить сьомою з піснею Gravity.

Як повідомляє сайт «ТелеПростір», на генеральній репетиції у Огнєвич виникли технічні проблеми. Так, у українки виникли проблеми з in-ear (вушні монітори, які дозволяють артисту чути фонограму). Виступ було зупинено і відновлено через кілька хвилин.

«Згідно з постановкою номеру, велетень Ігор Вовковінський виносить Злату на сцену Євробачення на руках і ставить на платформу-камінь, де наша співачка перебуває під час всього виступу. Ймовірно, під час вищезгаданої дії наш богатир зачепив дріт, який сполучає вушний монітор з базовою станцією на сукні співачки, і in-air перестав працювати. Або ж безпосередньо техперсонал погано закріпив передавач на вбранні Злати. У будь-якому разі, під час півфіналу, за словами організаторів конкурсу, все буде в порядку», - зазначає видання.

Нагадаємо, «Євробачення-2013» проходитиме у шведському місті Мальмі 14, 16 і 18 травня. Швеція отримала право провести у себе популярний фестиваль пісні завдяки перемозі Loreen на конкурсі рік тому у Баку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

194