Відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі повідомила, що нещодавно перенесла операцію з видалення молочних залоз обох грудей.

Причиною цього послужила висока ступінь ризику раку молочної залози (87%), а також раку яєчників (50%). Таку заяву вона зробила в інтерв'ю The New York Times, передає РБК.

Профілактична хірургічна операція з видалення молочної залози відбулася наприкінці квітня. Їй реконструювали груди за допомогою імплантантів. Актриса не шкодує, що пішла на цей крок.

 
 
Вона нагадала, що її мати померла від раку у 56 років. Тепер же вона хоче мати можливість виховати власних дітей і розраховувати на щасливу старість.

«Я можу сказати своїм дітям, що вони не повинні боятися, що можуть втратити мене через рак, - заявила голлівудська зірка. - Вони можуть побачити мої невеликі шрами, але не більше того. У всьому іншому я для них просто мама, як і була завжди».

Джолі додала, що її чоловік Бред Пітт підтримував її протягом трьох місяців лікування. «Нам вдалося знайти моменти, щоб посміятися разом», - розповіла актриса.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

896