На узбережжі Криму планують знести понад 30 незаконних споруд. Про це повідомив заступник прокурора Криму Володимир Марач на робочій нараді з контролюючими органами щодо питань взаємодії при проведенні спільних перевірок законності використання та забудови прибережної території, повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

Зокрема, найближчим часом запланований демонтаж парканів, кафе, торговельних кіосків, човнових гаражів у Великих Алушті та Ялті, Армянську, а також у Євпаторії, місті Саки, Феодосії, Судаку, Ленінському, Сімферопольському районах.

У цілому, як повідомив Марач, у результаті проведених органами прокуратури рейдів виявлено більше сотні спірних споруд у прибережній зоні. Заходи реагування щодо кожного із цих капітальних об'єктів будуть визначені за підсумками подальших перевірок.

Як раніше повідомляв ForUm, у приморському селищі Прибережне (м.Судак) виконано рішення суду за позовом прокурора про звільнення земельної ділянки та знесення незаконних споруд на узбережжі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

194