Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера оцінює фінансування підготовки і проведення проміжних виборів депутата Верховної Ради у мажоритарному окрузі №224 у Севастополі у 3,8 млн гривень.

«Така сума необхідна приблизно у розмірі 3,8 млн гривень. Загалом у бюджеті є кошти, необхідні для проведення проміжних виборів в Україні», - зазначив він.

Магера також допустив затвердження ЦВК 14 травня кошторису витрат на проведення цих виборів, повідомляють «Українські новини».

Крім того, він зазначив, що станом на 14:00 понеділка була відсутня інформація про подачу в Центрвиборчком документів на реєстрацію кандидатів у депутати у цьому окрузі.

Нагадаємо, з 9 травня стартувала виборча кампанія з проміжних виборів депутата Ради в окрузі №224 у Севастополі.

18 квітня Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народного депутата у 224-му одномандатному окрузі на 7 липня.

Верховна Рада 22 березня достроково припинила повноваження народного депутата, представника Партії регіонів Павла Лебедєва, обраного на парламентських виборах 28 жовтня 2012 року в 224-му одномандатному окрузі, у зв'язку з призначенням його міністром оборони.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович призначив Лебедєва головою Міноборони 24 грудня 2012 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

209