Міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова стурбована закликами скасувати медичну реформу і не вірить у те, що ця реформа буде скасована.

«Я не допускаю такої думки», - сказала вона на прес-конференції у Києві в понеділок, відповідаючи на запитання журналістів.

У той же час міністр додала: «Мене дуже турбують гасла (про скасування медичної реформи. - Ред.), оскільки це дезорієнтує людей».

При цьому глава МОЗ зазначила, що ні в кого не викликає сумнівів те, що систему охорони здоров'я не можна залишати без змін, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Зміни ми почали із запізненням. Цим потрібно було займатися у 90-і роки. Але їх потрібно проводити. І чим швидше ми будемо змінювати ставлення, будемо підтримувати фінансово цей державний пріоритет, думаю, що результати дадуть про себе знати протягом 5-7 років», - заявила Богатирьова.

Нагадаємо, КПУ підготувала і найближчим часом подасть на розгляд у ВР законопроект про скасування медичної реформи, пілотний проект якої проводиться у деяких містах України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

286