У Бразилії поліцейські зуміли запобігти спробі контрабанди наркоторговцями на літаку 230 кілограмів кокаїну, відважно протаранивши їхнє повітряне судно своїм автомобілем прямо під час зльоту в Санта-Віторіа (штат Ріо-Гранді-ду-Сул) на південному сході країни. Відчайдушні правоохоронці не побоялися врізатися в літак наркомафії, щоб перешкодити злочинцям злетіти.

Драматичне відео, зняте на камеру поліцейського автомобіля і більше схоже на кадри голлівудського бойовика, вже стало справжнім хітом в Інтернеті. На ролику чутні постріли і крики поліцейських, повідомляє «NEWSru.com».

Машина поліції на великій швидкості мчить по злітно-посадковій смузі, стрімко наздоганяє літак, який почав рух, і штовхає його в бік. Відчайдушна сміливість правоохоронців увінчалася успіхом - літак зупинився, не зумівши злетіти.

За даними газети Huffington Post, в підсумку наркотики були вилучені і заарештовано п'ятьох осіб, що знаходилися в літаку.

За відомостями ЗМІ, це не перший випадок, коли бразильська поліція таранить рухомий літак. Так, у 2011 році в Мережі було викладено відео, на якому поліцейський автомобіль врізався в крило невеликого літака в Рібейран-Прету, розбивши лобове скло. Тоді, як пише газета The Daily Mail, було також заарештовано п'ятьох підозрюваних і вилучено контрабандний вантаж на суму близько 200 тисяч доларів США.

 

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

174