Президент України Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров привітали українок з Днем матері.

«Наше життя на землі починається від рідної людини - матері, освячується її мудрістю, добротою і милосердям, терпінням і всепрощенням. Найщиріші слова подяки багатодітним матерям і жінкам, які стали турботливими мамами для дітей-сиріт. Ви - уособлення доброти і благородства, дбаєте про наше найдорожче багатство - дітей, віддаючи їм тепло і щедрість своєї душі», - йдеться у зверненні Президента з нагоди свята.

Янукович побажав усім матерям здоров'я, невичерпного джерела життєвої енергії, сімейного благополуччя, щастя і добра на довгі роки.

У свою чергу прем'єр-міністр зазначив, що «немає дорожчої і ріднішої людини, ніж мама, яка дала життя, навчила мудрості і благословила на добрі справи та починання».

«Уроки матері лишаються головними на життєвому шляху, а її любов - надійним оберегом. Роль жінки-матері в сім'ї і вихованні дітей - безцінна», - йдеться у привітанні.

Азаров підкреслив, що в Україні з перших років незалежності почала формуватися державна сімейна політика. «За двадцять один рік незалежності вдалося зробити суттєві кроки, однак ще є багато невирішених проблем, які ми обов'язково вирішимо», - сказав глава уряду.

Він також подякував матерям за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ях, створення умов для їх розвитку, активну плідну роботу в підвищенні статусу і ролі сім'ї в цивільному суспільстві, у збереженні та розвитку національних сімейних традицій.

«У цей святковий день прийміть слова вдячності, любові і поваги! Нехай у Ваших очах не гаснуть посмішки! Від усієї душі бажаю всім жінкам-матерям здоров'я, щастя, сімейного благополуччя, взаєморозуміння і тепла від своїх дітей», - підсумував Азаров.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначається День матері. Дата святкування встановлена Указом Президента від 10 травня 1999 року.

За матеріалами прес-служба Президента, уряду,
 


 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

414