Тамерлан Царнаєв, який підозрювався у скоєнні терактів у Бостоні і був убитий під час перестрілки з поліцією 19 квітня, був похований у ніч на 9 травня, повідомляє інформаційний портал Boston.com з посиланням на представника похоронного бюро в місті Вустер (штат Массачусетс), де останній тиждень знаходилося тіло передбачуваного терориста.

Проблема з похованням Царнаєва була викликана тим, що установа тривалий час не могла домовитися про його похорон з адміністраціями кладовищ не тільки Массачусетса, а й низки інших штатів.

Місце поховання не розголошується - відомо лише, що Царнаєв похований за межами штату, повідомляє РІА «Новости».
 

Представник поліції міста Вустер заявив, що похорони стали можливі завдяки допомозі «відважної і жалісливої людини». Можливо, мова йде про жителя штату Коннектикут, який напередодні заявив про готовність безоплатно передати місце на кладовищі, що належить йому, поряд з могилою матері для поховання Царнаєва.

Нагадаємо, внаслідок теракту 15 квітня в Бостоні під час міжнародного марафону загинули три людини і були поранені більше 250. В організації теракту крім загиблого Тамерлана Царнаєва звинувачується його брат Джохар, який наразі перебуває у в'язниці.
 


 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

337