У Вінницькій області голова селищної ради пошкодив на інспекторі ДАІ формений одяг, перешкоджаючи залученню до кримінальної відповідальності п'яного скутериста.

Як повідомили у секторі по зв'язках з громадськістю УМВС України у Вінницькій області, під час несення служби з нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції в одному з сіл Крижопільського району зупинили мопед без номерних знаків. При спілкуванні з водієм інспектори відчули від нього різкий запах алкоголю. Про те, що водій перебуває в нетверезому стані, свідчила і його поведінка.

П'яного водія, який погрожував співробітникам міліції звільненням з роботи, інспектори доставили до лікарні для експертизи на вміст алкоголю в крові. У лікарні водій-правопорушник зателефонував знайомому, щоб той приїхав і «створив» проблему.

Через деякий час у медичному закладі з'явився голова однієї з селищних рад і почав перешкоджати працівникам міліції виконувати службові обов'язки. Посадова особа намагалася втрутитися в роботу інспекторів ДАІ, а коли він побачив, що всі його зусилля марні, на одному з міліціонерів порвав формений одяг, передає «УНІАН».

Слідчим відділом міліції дану подію зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових рішень за ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, працівника державної виконавчої служби) Кримінального кодексу України. Матеріали будуть направлені до прокуратури для розслідування.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

450