МВС повідомляє, що серйозних порушень правопорядку на заходах з нагоди Дня Перемоги в Києві та у Львові не зафіксовано.

Зокрема, у столичній міліції зазначили, що святкові заходи в Києві проходять спокійно, у святковій обстановці, без інцидентів.

«Акції, масові заходи, приурочені до Дня Перемоги, проходять спокійно, станом на даний момент ніяких інцидентів не зафіксовано», - повідомили в столичному главку міліції.

«Глобальних порушень громадського порядку на заходах на пагорбі Слави не було», - заявив начальник управління МВС у Львівській області Олександр Рудяк.

Відповідаючи на запитання щодо дрібних порушень під час заходів, Рудяк зазначив, що вони були, але не вплинули на правопорядок і проведення заходів. При цьому він не зміг повідомити, скільки людей було затримано, але повідомив, що особисто дав розпорядження затримати двох чоловіків, які перебували в стані алкогольного сп'яніння.

За його словами, у заходах на пагорбі Слави брали участь близько 2,5 тисяч осіб - прихильників різних ідеологій і політичних партій, а громадський правопорядок забезпечували понад 1000 співробітників міліції, передає «Інтерфакс-Україна».

Нагадаємо, на пагорбі Слави у Львові жінка, яка представилася українською журналісткою Оленою Бойко, розгорнула червоний прапор. Крім того, представники ПСПУ також, незважаючи на заборону місцевої влади, розгорнули червоний прапор.

Офіційні заходи, присвячені Дню Перемоги у Києві та Львові, пройшли без пригод.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

355