Власник похоронного бюро Пітер Стефан продовжує шукати місце для поховання Тамерлана Царнаєва на американських кладовищах, але не виключає і можливість відправки тіла до Росії. З таким проханням до похоронного бюро звернулася матір Тамерлана Царнаєва Зубейдат.

Власті трьох американських штатів - Массачусетсу, Коннектикуту і Нью-Джерсі - відмовилися надати місця на кладовищах для поховання Тамерлана Царнаєва. За словами Пітера Стефана, на даний момент у похоронне бюро надійшло понад 100 дзвінків з пропозиціями забрати тіло загиблого, однак жодна з них не виявилася прийнятною. Так, деякі люди пропонували поховати його у себе на задньому дворі або в полі, а не на кладовищі, передає РІА «Новини».

Тим часом, за деякими даними, засновник найбільшої мечеті штату Колорадо Шейх Абу Омар Альмубурак запропонував поховати тіло на мусульманському кладовищі під Денвером.

Нагадаємо, брати Тамерлан і Джохар Царнаєви звинувачуються в організації теракту на марафоні в Бостоні 15 квітня. Тоді загинули три людини, понад 200 були поранені. Джохар був затриманий 20 квітня. Тамерлан 19 квітня помер від поранень, отриманих під час перестрілки з поліцією.
 


 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

347