Столична міліція не зафіксувала грубих порушень громадського порядку під час великодніх богослужінь, повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України у Києві.

У повідомленні наголошується, що у ніч з 4 на 5 травня великодні богослужіння пройшли у 125 культових спорудах Києва, під час яких правоохоронці забезпечували охорону громадського порядку.

У Главку зазначили, що 5 травня у Києві проходитимуть загальноміські урочистості, присвячені Великоднім святам. «Під час святкування буде посилено патрулювання нарядів міліції у центральній частині міста та навколо культових споруд, а також у місцях проведення масових заходів і скупчення людей, на зупинках громадського транспорту, у метрополітені. Також буде перекрито рух у центральній частині міста», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці звертаються до киян і гостей столиці з проханням поважати один одного, не порушувати громадський порядок і брати участь у святкових заходах з дотриманням вимог чинного законодавства.

Як раніше повідомляв ForUm, на великодні свята охорону громадського порядку під час культових відправ забезпечували близько 28,6 тис. працівників міліції та понад 600 військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

959