Президент України Віктор Янукович привітав громадян України з Великоднем, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави Держави.

«Христос Воскрес, дорогі співвітчизники! Щороку, коли кажу вам ці слова, серце моє наповнюється великою вдячністю. Подякою Господу за те, що допоміг нам і цього року дочекатися Світлого Дня Воскресіння. Подякою всім громадянам України, які своєю чесною працею, гідним життям і мудрістю сприяли тому, що ми зустрічаємо це свято у мирі та злагоді», - йдеться у привітанні.

«Моє серце наповнюється особливою вдячністю українським матерям, які у непростий час, що переживають зараз в усьому світі, виявляють особливу відповідальність. Вони піклуються про дітей, зміцнюючи сім'ї та зміцнюючи всіх нас своїми молитвами до Пречистої Богородиці – матері Сина Божого, який воскрес для нашого спасіння. Бажаю всім громадянам України і українцям, які проживають в інших державах, радісних великодніх свят, віри, надії і любові. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!», - сказано у зверненні.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров також привітав співгромадян з нагоди Великодня, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Дорогі співгромадяни! Сердечно вітаю Вас зі світлим Воскресінням Христовим – духовним святом, яке є символом оновлення і всеперемагаючої віри. Вся наша історія свідчить, що успіх зазвичай ґрунтується на міцному духовному фундаменті», - зазначив він.

«Сьогодні, коли українське суспільство живе в очікуванні вагомих зрушень від масштабних соціально-економічних перетворень, розпочатих у країні Президентом України Віктором Януковичем, я переконаний, що Великдень нагадує всім: тільки у мирі, любові, єдності та злагоді можна подолати труднощі, духовно оздоровити суспільство, досягти оновлення та прогресу. Тому щиро бажаю, щоб радість великодніх свят увійшла у кожен дім, кожну родину, наповнила душі і серця українців вірою і надією. Любові, здоров'я та миру всім, нехай Господь береже кожного із Вас. Христос Воскрес!», - йдеться у привітанні.

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак привітав громадян України з Великоднем, повідомляє прес-служба ВР.

«Дорогі співвітчизники! Сердечно вітаю вас з Великоднем – Світлим Христовим Воскресінням – святом, яке дарує духовну радість і надію, зміцнює віру і наповнює мільйони сердець милосердям і добрими почуттями. Пасха для кожного православного християнина уособлює торжество істини і справедливості, коли оновлені сили життя, любові і добра панують над усім світом», - зазначив він.

«Щиро бажаю вам, щоб ці світлі дні зігріли серця теплотою спілкування з рідними і близькими, наповнили оселі взаєморозумінням і згодою. Нехай Великдень принесе всім вам добро, щастя і здоров'я, благодать і духовну велич!», - підкреслив Рибак.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

713