Мюнхенська «Баварія» і в повторному півфінальному матчі Ліги чемпіонів сезону 2012-2013 років розгромила каталонську «Барселону» і пробилася у фінал турніру.

Після перемоги на своєму полі з рахунком 4:0 «Баварія» у середу обіграла «синьо-гранатових» на їхньому рідному стадіоні з рахунком 3:0.

У першому таймі команди голів не забили. На початку другого тайму німецьку команду вивів уперед голландський півзахисник Арьєн Роббен. На 72-й хвилині після прострілу з правого флангу захисник «Барселони» Херард Піке зрізав м'яч у власні ворота. А через чотири хвилини після подачі Франка Рібері нападник «Баварії» Томас Мюллер поставив крапку у матчі.

Таким чином, «Баварія» вийшла у фінал Ліги чемпіонів, де 25 травня на лондонському стадіоні «Вемблі» зіграє проти іншого німецького клубу - дортмундської «Боруссії».

«Баварія» вийшла у фінал головного європейського клубного турніру другий рік поспіль і втретє за останні чотири сезони. У 2010 році мюнхенці програли у фіналі італійському «Інтеру», а в минулому сезоні - лондонському «Челсі».

За матеріалами: «Інтерфакс-Україна»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

388