Стан здоров'я трьох пасажирів маршрутки, яка перевернулася у Маріуполі, оцінюється як тяжкий. Про це повідомляє прес-служба Маріупольської міськради з посиланням на начальника міського управління охорони здоров'я Олександра Желєзняка.

«Станом на 13:30 шестеро потерпілих перебували у стаціонарах міських лікарень (п'ять - у нейрохірургічному відділенні міської лікарні №5 і ще один - у травматології лікарні швидкої медичної допомоги). Одинадцяти потерпілим медична допомога була надана безпосередньо на місці аварії і вони були направлені для амбулаторного лікування за місцем проживання, а стан решти восьми осіб в даний час вивчають лікарі», - сказав він.

За словами Желєзняка, троє потерпілих отримали травми, що діагностуються як тяжкі.

«У двох випадках йдеться про забої черепа і скальповані рани з кровотечею, ще один потерпілий отримав травму хребта», - уточнив він.

Більшість постраждалих, за словами начальника управління охорони здоров'я, отримали забої і садна м'яких тканин.

Як повідомляв ForUm, 30 квітня, близько 10:00 у Маріуполі при повороті на одному із перехресть водій автобуса маршруту №124 не впорався з керуванням, автобус з 32 пасажирами занесло, у результаті чого він впав на правий борт. Внаслідок ДТП потерпіли 25 пасажирів і водій.


Відомості за даним фактом ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч.1 ст.286 КК України (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

276