Під час травневих свят комунальна корпорація «Київавтодор» активізує роботи з ремонту доріг, повідомляє прес-служба КМДА.
Як зазначають у комунальній корпорації, темпи роботи у святкові дні не будуть зменшувати, а навпаки - збільшать, оскільки дорожній рух у місті буде менш інтенсивним.

Працюватимуть ремонтні бригади без вихідних (за винятком 5 і 9 травня). Так, з 11:00 1 травня до 23:00 4 травня у рамках реалізації проекту реконструкції проспекту Перемоги заплановано виконати роботи з влаштування асфальтобетонного покриття проїжджої частини. В результаті виконання робіт рух автотранспорту на ділянці від межі Києва до Кільцевої дороги (у напрямку в'їзду в місто) буде повністю обмежено. Рух транспорту буде здійснюватися по смузі зустрічного руху.

2 травня заплановано відремонтувати 2500 квадратних метрів асфальтобетонного покриття проїзної частини вулиці Хорива. В результаті виконання робіт рух автотранспорту на ділянці від вулиці Костянтинівської до вулиці Житньоторзька буде повністю обмежено.

Всього в період з 1 по 4 травня підприємствами корпорації «Київавтодор» у рамках виконання робіт з ліквідації ям на вулично-дорожній мережі міста планується виконати роботи з ремонту близько 20 тисяч квадратних метрів асфальтобетонного покриття проїзних частин без обмеження руху транспорту. Для виконання вищевказаних робіт передбачено залучити 32 бригади (242 осіб) та близько 180 одиниць техніки.

Як раніше повідомляв ForUm, глава Київміськдержадміністрації Олександр Попов зажадав від нового керівництва «Київавтодору» активізувати роботи з ремонту доріг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

223