Сьогодні, 30 квітня, о 10.07, на площі Кірова в Маріуполі перекинувся пасажирський автобус 124 маршруту. Жертв немає, за попередніми даними, двадцять п'ять осіб отримали травми різного ступеня тяжкості. Серед них двоє 16-річних підлітків, повідомляє сайт міста Донецька «62.ua».
 
Переповнений автобус на великій швидкості рухався у бік центру міста. При повороті від міжміського автовокзалу на площу Кірова водій не впорався з керуванням, переповнений автобус занесло, і він перекинувся на правий бік.
 

Наразі на місці аварії працюють 10 бригад екстреної медичної допомоги. Вісім карет вже відбули. Ще дві продовжують чергування і надають допомогу потерпілим на місці події.
 

За інформацією головного лікаря міської станції екстреної медичної допомоги Валерія Закржевського, пацієнтів приймають лікарні швидкої медичної допомоги, нейрохірургії м/л №5, травматології м/л №3. Пасажири автобуса отримали черепно-мозкові травми, забої, розтягнення. Інформації про переломи кінцівок на даний момент немає. Більшість травм - середнього ступеня тяжкості. Три людини, госпіталізовані в нейрохірургію, отримали важкі травми голови.
 

На місці аварії працюють співробітники Державтоінспекції, управління транспорту міськради, управління охорони здоров'я, МНС, маріупольської прокуратури та міліції. Також до місця ДТП прибув прокурор міста Сергій Резницький, заступник міського голови Володимир Клименко, начальник Маріупольського міськуправління міліції Олександр Бугай.
 

Зазначається, що водій маршрутки під час аварії не постраждав. Керівництво автотранспортного підприємства заборонило йому давати будь-які коментарі пресі.

Наразі рух транспорту на пр. Металургів по правій смузі обмежено.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

256