У Дніпродзержинську рятувальники знайшли тіло 2-річного хлопчика, який вчора на Комсомольському проспекті впав у відкритий каналізаційний колодязь глибиною до 5 м і був віднесений стічними водами по колектору.

Про це «УНІАН» повідомили в черговій частині Дніпродзержинського міського управління МВС.
За словами першого заступника Дніпродзержинського міського управління міліції підполковника Віталія Гусятниченка, Заводським райвідділом внутрішніх справ відкрито кримінальне провадження за статтею «службова недбалість» (ч.2 ст. 367 Кримінального кодексу України) відносно посадових осіб Дніпродзержинського міськводоканалу.

Він повідомив, що отвір каналізаційного колодязя був відкритий і зарослий травою, дитина гралася поруч і провалилася. Також на дні колодязя не виявилося обов'язкової запобіжної решітки. Батько намагався врятувати сина, але дитина потрапила в каналізаційну мережу.
Як повідомляв ForUm, у Дніпродзержинську вчора, 28 квітня, о 19:00 на Комсомольському проспекті впав у відкритий каналізаційний колодязь глибиною до 5 м дворічний хлопчик і був віднесений стічними водами по колектору. До пошуків дитини були залучені 32 особи та 9 одиниць техніки, у тому числі від управління Держслужби з надзвичайних ситуацій - 11 рятувальників і 3 одиниці техніки, від водоканалу - 15 осіб та 4 одиниці техніки, від швидкої медичної допомоги - 6 чоловік і 2 одиниці техніки .

За допомогою екскаваторів проводилося розкриття каналізаційної мережі діаметром 400-500 мм.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

385